Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
kocarek_autosedacka_pro_prvni_miminko_titul.jpg
29.01.2024

Zákazníci se přišli poradit s výběrem kočárku a autosedačky pro jejich první miminko. Jejich hlavním požadavkem byl odpružený kočárek vhodný i do terénu, nechtěli vyloženě „městský“ kočárek s malými koly. Měli vyhlídlou značku Roan, model Bass. Rádi jsme jim ho předvedli a zároveň ukázali i jiný model – Roan Ivi. A ten je nakonec i více zaujal. Celkově má kočárek hodně výhod – například měkké odpružení podvozku, bezúdržbová gelová kola, prostornou hlubokou korbu a velké množství doplňků v ceně (přebalovací taška, nánožník, pláštěnka, držák na pití, moskytiéra). Po dlouhém výběru barevné varianty se nakonec rozhodli pro barvu Sesame, příjemný neutrální odstín béžové.

Roan Ivi Kombinovaný kočárek 2v1 - Sesame

 

Dále jsme měli za úkol vybrat vhodnou a bezpečnou autosedačku od narození. Po předvedení několika variant od různých výrobců si zákazníci vybrali autosedačku Nuna Arra Next s isofixovou bází s otočnou funkcí pro pohodlné a hlavně bezpečné poutání v autě. U autosedačky ocenili její váhu (řadí se mezi první polohovací autosedačky s hmotností pod 4 kg) a polohování zádové opěrky (3 pozice).

 

Kočárek a autosedačka pro první miminko

 

Jsme moc rádi, že jsme mohli být při výběru vašeho kočárku a autosedačky s vámi. Děkujeme za důvěru a přejeme spoustu nachozených kilometrů s kočárkem a bezpečnou a pohodlnou jízdu v autě s autosedačkou Nuna.

 

Váš DetskyDum.cz

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...