Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
kocarek_joolz_geo3_limitka_titul.jpg
31.01.2024

Joolz Geo3

Dnes jsme ladily výbavičku pro paní Simonu, která měla jasno ve výběru kočárku. Protože „miluje“ značku Filling Pieces, potřebovala kočárek Joolz Geo3 x Filling Pieces.

Myslíme, že tento kočárek zákaznici přesně seděl a to nejen designem. Díky terénním kolům projede i náročnějším terénem, je dobře odpružený, má prostornou hlubokou korbu a praktický velký košík. Součástí setu je i sportovní sezení a první botičky.

Joolz Geo3 Filling Pieces

 

Přebalovací tašku jsme vybírali podle barvy a líbila se nám Kidzroom. Součástí tašky jsou úchyty na kočár a cestovní přebalovací podložka.

Miminko se narodí v únoru, takže si zákaznice vybrala i kombinézku. Praktická jí přišla ta od Lodgeru, je příjemně měkká a nyní je i za super cenu. Fusak má od kamarádky, tak ten jsme při výběru neřešily.

 

Králík od značky Happy Horse je must have.

Králík od značky Happy Horse je must have

A protože nám zákaznice tak vychválila značku Filling Pieces, něco jsme si o ní i přečetli. A měla pravdu, stojí za to!

Filling Pieces

V roce 2009 chtěl Guillaume Philibert navrhnout prémiové tenisky za dobrou cenu. To vedlo ke zrodu „Low Top“. První boty, kterým se podařilo překlenout propast mezi streetwearem a módou té nejvyšší úrovně. Low Top se stal symbolem cenově dostupného a přesto ??luxusního designu. Tenisky oblíbené lidmi všech pohlaví, ras, náboženství i různé sexuální orientace. Za téměř patnáct let existence Filling Pieces vyrostla z jedné jediné boty na mezinárodní módní značku s kompletními kolekcemi obuvi, oblečení a doplňků. Filling Pieces, na křižovatce špičkové módy a streetwearu, překlenuje propast mezi různými světy a kulturami – v módě i mimo ni. Ve Filling Pieces prosazují mládí, nezávislost, kreativitu, zvídavost a ambice. I proto se rozhodli spojit se značkou Joolz a nabídnout z obou značek to nejlepší.

 

Dle nás to byla výborná volba naší zákazníce a doufáme, že výrobky budou sloužit k její spokojenosti.

Váš DetskyDum.cz

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...