Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
sportovani_s_detmi_titul.jpg
15.03.2024

Sportování s dětmi není mýtus - kočárky TFK podporují aktivní životní styl celé rodiny

Sportování bylo od dětství pro Olivera Begera každodenní součástí života. Ve chvíli, kdy se mu narodil první syn, nehodlal omezovat rodinu na úkor svého volného času, a založil novou značku kočárků uzpůsobených pro aktivní životní styl. Trends for Kids (TFK) vznikla v Německu v roce 1997 a od té doby se stala úspěšnou po celém světě. Se sportovními tříkolovými kočárky TFK se dá kromě běžného denního převážení miminek také skvěle běhat, jezdit na bruslích, chodit dlouhé túry v členitém terénu… Kočárky jsou za všech okolností bezpečné, stabilní a pro malé cestovatele pohodlné a prostorné. Vždy disponují perfektními brzdami či popruhem k zadržení kočárku při rychlejší jízdě. Motto německého výrobce zní “život začíná venku”, od začátku cílí na rodiče, kteří s dětmi nejraději tráví čas venku a aktivně. TFK svůj sortiment každoročně obohacuje a doplňuje v souladu s nejnovějšími normami a certifikacemi.

Nejnovějším modelem z dílny TFK je kočárek TFK Pro. Jak název napovídá, jde o kočárek, který má v sobě ještě “více pro” pro všechny sportující a aktivní rodiče. V TFK ho navrhli a vyvinuli speciálně pro rodiče, kteří ocení nejvyšší kvalitu spojenou s dobře vymyšlenými funkcemi a vynikajícími manipulačními a jízdními vlastnostmi.

TFK Pro Konstrukce kočárku

Konstrukce kočárku je uzpůsobena pro kombinovaný i sportovní kočárek - jednotlivé komponenty zakoupíte zvlášť podle toho, jaký typ potřebujete. Na konstrukci snadno umístíte hlubokou korbičku tfk pro combi unit, takže s kočárkem můžete vyjet hned po návratu z porodnice. Následně vám v kombinaci se sportovní XXL sedačkou stroller seat pro (včetně opěrky na nohy, madla a stříšky) poslouží i dalších několik měsíců či let. Používat ji můžete od 6 do 48 měsíců a má nosnost 34 kg.

 

Sportování s dětmi - kočárky TFK

 

Všechny detaily TFK Pro jsou navržené tak, aby dítěti i rodiči poskytovaly nejvyšší komfort, a přitom perfektně fungovaly při sportovních výkonech. Mezi perfektní vychytávky patří výškově nastavitelná ergonomická rukojeť, která usnadňuje řízení a ulevuje pažím především při dlouhých bězích či túrách. Svižnou jízdu umožňuje kombinace lehké hliníkové konstrukce, která je skvěle odpružená, nastavitelný přímý směr kočárku či rozdílná velikost zadních kol (16 palců) oproti přednímu kolu (12 palců). Nezbytnou bezpečnostní součástí je důmyslný brzdný systém - kotoučové brzdy umožňují rychlé, bezpečné a přesné zastavení i při vyšších rychlostech. Ovládání mají umístěné na rukojeti a ruční brzda funguje současně jako brzda parkovací. V základní výbavě kočárku TFK Pro je láhev na nápoje TWIST 590 vyrobená pro TFK ve spolupráci se značkou FIDLOCK. Lahev o objemu 590 ml je z polyetylenu bez BPA a můžete ji mýt v myčce na nádobí. Součástí výbavy kočárku je také držák na telefon.

 

Sportování s dětmi - kočárky TFK

 

Další model od značky TFK je sportovní kočárek TFK Mono2, který navazuje na úspěšný typ TFK Mono. Je výsledkem důsledného vývoje a zkušeností, navrhli ho sami rodiče pro další rodiče. Ergonomická XXL sportovní sedačka kočárku TFK Mono2 s prodyšným materiálem nabízí maximální pohodlí i na delší vzdálenosti. S plynule nastavitelnou opěrkou zad a polohovatelnou opěrkou nohou vytvoříte malému cestovateli enormní plochu lůžka, takže si při delších výšlapech či výbězích může i pohodlně zdřímnout. Stříška sportovní sedačky jde prodloužit a nabízí dítěti ochranu, i když je slunce nízko na obloze. Je to tak, s kočárkem TFK Mono2 se neobávejte ani celodenních sportovních výkonů, dítě je bude velmi rádo sdílet spolu s vámi. Lze kombinovat s hlubokou korbičkou. Možná je i varianta kombinovaného kočárku rovnou od narození, musíte však u této verze počítat s menším sportovním sezením.

 

Sportování s dětmi - kočárky TFK

 

Výrobci a vývojáři značky Trend For Kids myslí také na rodiče dvojčátek či sourozenců s malým věkovým rozdílem - ani ti se nemusí ochudit o sportování s dětmi. Dvojnásobný náklad v kočárku jim zajistí minimálně dvojnásobné zážitky a třeba i dvojnásobný nárůst svalové hmoty. Nový sportovní dvojkočárek TFK duo2 stroller má oproti dříve vyrobeným modelům větší, lehčí, odpruženější a lépe ovladatelnou konstrukci. Snadno na ni nasadíte nový model hluboké korby duo2 combi, nebo sportovní sezení stroller setas duo2. Můžete mít separátně dvě korby, dva sedáky pro dvojčátka, nebo kombinaci korbičky a sportovní sedačky. Vybrat si můžete také z dvou variant koleček - dvojkočárek disponuje buď nafukovacími kolečky nebo kolečky air chamber se vzduchovými komorami.

 

Sportování s dětmi - kočárky TFK

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...