Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
vyber_autosedacky_pro_novorozence_01.jpg
26.01.2024

Výběr autosedačky Nuna Arra Next

Zákazníci přišli do prodejny s již konkrétním tipem na autosedačku pro novorozence Nuna Arra Next s bází Nuna Base Next.  Z našeho pohledu je tato kombinace skvělá volba. Autosedačka je polohovatelná, velmi lehká (3,6 kg), má komplexní ochranu v případě nehody díky patentované paměťové pěně Tailor Tech a materiály, z kterých je vyrobena jsou funkční (Tencel a Merino). Báze s otočnou funkcí navíc zákazníkům přinese velké zjednodušení při usazování a vyjmutí dítěte. Velice praktická záležitost, kterou využijí při každé cestě autem. Autosedačku si zákazníci prohlédli, „osahali“, vyzkoušeli si poutání a ujistili se, že jejich výběr byl správný.

 

Výběr autosedačky Nuna Arra Next

 

Postýlka Joie Roomie Glide

Po prohlídce obchodu zákazníky zaujala postýlka Joie Roomie Glide, protože mají menší ložnici. Ocenili především velikost postýlky, možnost polohování a přisunutí k posteli rodičů a stahovací bočnice pro snadný přístup k miminku. Navíc lze postýlku nastavit do funkce houpání nebo změnit výšku každé strany při potížích s refluxem. Postýlka splnila všechny jejich požadavky, proto se rozhodli, že si ji také hned odnesou.

 

Joie Roomie Glide

 

Děkujeme, že jste s námi a že jste si pro nákup a rady zvolili právě náš obchod.

Váš DetskyDum.cz

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...