Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
vyber_autosedacky_pro_druhe_miminko_titul.jpg
08.02.2024

Výběr autosedačky pro druhé miminko

Jeden z velmi častých požadavků od zákazníků je pomoc při výběru autosedačky pro novorozence. Tuto otázku jsme řešili i s touto nastávající maminkou. Pokud má zákazník požadavek bezpečnou a kvalitní, máme na výběr z mnoha možností, pokud se k tomu ale přidá požadavek na váhu a kombinaci s otočnou základnou, už tolik možností není. Zákaznici jsme ukázali dvě velmi lehké autosedačky od značky Nuna - Pipa Next  a Arra next, obě s možností kombinace s isofixovou otočnou bází. Hlavní rozdíl mezi Pipou a Arrou je v tom, že Pipu lze připoutat v autě i pouze pásy, Arru připevníte do auta pouze přes isofixovou základnu (navíc je polohovatelná). Naše zákaznice upřednostnila mít možnost připoutání pásem, proto zvolila autosedačku Pipa next. Základnu si ale pro její praktičnost a funkčnost vzala také.

Nuna Pipa Next - Granite

Zavinovačka Lodger Wrapper Fleece

Do autosedačky byla zapotřebí zavinovačka, vybrali jsme Wrapper Fleece od holandské značky Lodger. Tato zavinovačka je mezi zákazníky velmi oblíbená kvůli snadnému použití doma i na cestách. Kolem hlavičky ji lze stáhnout šňůrkami a vytvořit tak v chladnějších obdobích kapucku, aby dítěti neunikalo teplo. Na doma ji můžete používat jako deku na hraní, je dostatečně velká (120x120 cm). V autosedačce ji snadno připevníte pomocí otvorů na zádech.

 

Výběr autosedačky pro druhé miminko

 

Zpětné zrcátko do auta je také velmi důležitá "vychytávka", doporučujeme ji vždy přikoupit. Vybrali jsme zrcátko od značky Zopa.

 

Děkujeme za vaši důvěru!

DetskyDum.cz

 

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...