Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
vyber_autosedacky_pro_bertika_titul.jpg
18.02.2024

Výběr autosedačky pro malého Bertíka

Dnes jsme společně se zákaznicí Barborou vybírali autosedačku pro malého Alberta. S Bertíkem se skvěle spolupracovalo, vyzkoušel několik typů autosedaček a nakonec se výběr zúžil na dva, Joie i-Plenti Signature a Britax Römer Evolvafix. U Britaxu viděla paní Barbora výhodu v pětibodovém pásu až do 22 kg, u značky Joie jí byl příjemnější materiál a to, že Albertovi lépe seděla a byla mu pohodlnější. Autosedačka Joie tedy nakonec zvítězila, je důležité, aby se v autosedačce dítě na cestách cítilo pohodlně.

Joie i-Plenti Signature - Oyster

Pokud je to možné, je ideální, když autosedačku vašemu dítěti vyzkoušíte na prodejně, stejně tak, jak to udělala naše zákaznice. Pokud nevyzkoušíte vašemu dítěti alespoň pár typů autosedaček, nezjistíte, jak se v nich vaše dítě opravdu cítí. Samozřejmě prvotní je bezpečnost, ale proč nevybrat bezpečnou, zároveň však pohodlnou autosedačku? Přijďte nás navštívit osobně do našeho autosedačkového studia, poradíme vám s výběrem a vyzkoušíme, jaká autosedačka je nejvhodnější právě pro vaše dítě.

 

Výběr autosedačky pro malého Bertíka

 

Těšíme se na vaši návštěvu, rádi vás uvidíme i s vašimi dětmi.

Váš DetskyDum.cz

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...