Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
vyber_kocarku_pro_veroniku_titul.jpg
16.02.2024

Výběr kočárku od narození pro paní Veroniku

Paní Veronika se svojí maminkou přišly vybrat kočárek, který by splňoval jejich představu.

První zastávkou při výběru byl Cybex Priam. Cybex Priam nové generace je praktický a zároveň designový kočárek sofistikovaného vzhledu s hladkými a čistými liniemi. Lehká hliníková konstrukce a odpružení všech kol kočárku zajišťuje hladkou, klidnou a pohodlnou jízdu pro rodiče i dítě. Velkou výhodou je nastavení sportovní nástavby do polohy zcela vleže a skládání podvozku do kompaktního stavu jednou rukou. Výška sezení kočárku je v úrovni průměrně vysokého stolu (80 cm), díky čemuž lze kočárek používat např. v restauraci nebo v kavárně jako mobilní židličku.

Jako dalšího možného adepta si zvolily kočárek Bugaboo Fox. Podvozek kočárku Fox je robustní a pevný, zároveň však ultralehký a kompaktní. Kočárek Fox je vybaven čtyřmi velkými pěnovými koly (o průměru 8,5 a 12 palců), která hravě zdolají každý terén a navíc bez obav o píchnutí. Díky předním otočným kolečkům s možností aretace je zajištěna snadná manipulace s kočárkem a pohodlná jízda. Kola kočárku lze snadným pohybem přeměnit na pozici dvou kol, která je ideální pro jízdu v písku nebo na sněhu. Na podvozek lze pomocí adaptérů snadno připevnit autosedačku skupiny 0+. Je vybaven integrovanými upevňovacími body, které slouží ke snadnému připojení doplňků, jako je slunečník, držák na nápoje nebo stupátko pro sourozence. Za nás vidíme opravdu velkou výhodu ve velikosti hluboké korbičky, která je jedna z největších na trhu.

Kočárky Bugaboo Fox3

Nakonec vyhodnotily, že kočárek Bugaboo Fox3, kterých jsme měli posledních pár kousků v akci, by pro ně byla super volba.

Veronice se hodil ještě polštář, který by využila v těhotenství a pak při kojení. Vybrala Doomoo Buddy s výplní z polystyrenových kuliček, který je velice pružný a měkký.

 

Výběr kočárku od narození pro paní Veroniku

 

Věříme, že budete s kočárkem spokojeni jako mnoho dalších zákazníků této oblíbené holandské značky.

DetskyDum.cz

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...