Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
vyber_pokracovaci_autosedacky_titul.jpg
20.02.2024

Výběr pokračovací autosedačky

Dnes nás navštívila malá Uršula s rodiči a potřebovali vyřešit autosedačku. Chtěli porovnat a vyzkoušet autosedačky Nuna.

 

Výběr pokračovací autosedačky

 

  1. Nuna Todl Next s bází Base Next
  2. Bugaboo Owl by Nuna s bází Base by Nuna

Nuna Todl Next je osvědčená, pohodlná a bezpečná autosedačka se skořepinou vyztuženou ocelovými prvky. To jí zaručuje maximální pevnost a odolnost v případě nehody. Mezi další bezpečnostní prvky patří patentovaná paměťová pěna Tailor Tech, výplně EPP (pěnový polypropylen, který pomáhá snižovat otřesy) a dodatečné prvky boční ochrany. Jako velkou výhodu vidíme velmi pohodlnou vnitřní vložku složenou z několika libovolně kombinovatelných dílů, díky kterým se autosedačku snadno přizpůsobí aktuálním potřebám rostoucího dítěte. Ventilační panely, materiály Merino a lyocel udržují příjemné klima i v horkých letních dnech

Bugaboo Owl by Nuna je vlastně stejný typ autosedačky jako Nuna Todl, firma Bugaboo si ji pod svojí značkou nechává ve firmě Nuna vyrábět. Značku Nuna si Bugaboo vybralo kvůli vysokým nárokům, které značka vyžaduje od všech svých produktů.

Protože zákazníci značku Bugaboo znají a patří mezi jejich oblíbené, zvolili pro svoji malou dcerku Owl by Nuna.

Bugaboo Owl by Nuna - Grey

Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci s výběrem autosedačky, záleží nám na tom, aby byly vaše děti v případě autonehody v bezpečí!

 

Váš DetskyDum.cz

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...