Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

777 909 908 Po - Ne: 9 - 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4
Po - Ne: 9 - 19 hod.
Blog
vyber_nejlepsi_matrace_titul.jpg
23.02.2024

Výběr té nejlepší matrace

Do prodejny dorazila zákaznice Kristýna pro matraci do dětské postýlky ve velikosti 140x70 cm. Protože již měla hodně informací o značce Träumeland a doma má již od tohoto výrobce hnízdečko, s kterým je moc spokojená, chtěla i matraci této značky. My s ní můžeme jen souhlasit. Za matracemi Träumeland si stojíme, jejich kvalita a zpracování je na velmi vysoké úrovni. Navíc vždy zákazníkům klademe na srdce, aby výběr matrace nepodceňovali a nesnažili se zrovna na tomto artiklu ušetřit. Velmi kvalitní matraci lze pořídit již okolo třech až čtyř tisíc korun. U kojeneckých a dětských matrací se musí řešit především 2 faktory, a to je prodyšnost a bodová elasticita.  

Träumeland je rakouská firma, kterou můžeme považovat za lídra na trhu dětských a kojeneckých matrací v Evropě. Od roku 1965 se s velkou precizností stará o kvalitní spánek těch nejmenších. Träumeland používá pečlivě vybrané materiály z Rakouska, Německa a Švýcarska. Všechny matrace se vyrábí v Rakousku. Matrace Träumeland se vyznačují výjimečnými výsledky v propustnosti CO2, což zajišťuje optimální klima pro zdravý spánek dítěte.

Mezi nejoblíbenější typ patří matrace Butterfly, kterou zvolila i Kristýna.

 

Výběr té nejlepší matrace

Träumeland matrace Butterfly

Flexibilní samostatné 3D komfortní polštářky z pěny vyráběné za studena pro optimální bodovou elasticitu a skvělé odvětrání (navíc speciální prodyšná ventilační látka po stranách). Oproti tzv. měkké pěně (molitan) se při výrobě pěny za studena používají vysoce kvalitní suroviny, zlepšuje se tak bodově elastické chování, pěna aktivně dýchá a díky tomu dosahuje i delší životnosti. Vytvořením vzduchových kanálků a profilových drážek se navíc významně zlepší důležité parametry jako je prodyšnost a pružnost. Samostatné 3D komfortní polštářky díky svému trojrozměrnému tvaru reagují mimořádně elasticky a optimálně podpírají páteř dítěte. Jedinečný potah matrace Sleep safety s integrovanou ochranou proti promáčení udrží jádro matrace v suchu při drobných nočních nehodách při zajištění prodyšnosti matrace (velmi důležitá funkce). Kojenecká a dětská strana - dle vývojového stádia lze zajistit optimální ergonomický komfort.

Träumeland matrace Butterfly - 140 x 70 cm

V našem obchodě se specializujeme na prodej matrací a vybavení do postýlek. Rádi s vámi zkonzultujeme výběr správné matrace, prostěradla, spacího pytle, klínového polštáře a dalších doplňků do postýlky. Rádi vás uvidíme!

DetskyDum.cz

Autosedačky a cestování Hračky a dárky Kočárky Kojení a krmení Koupání a přebalování Oblečení a doplňky Péče o dítě Spaní a nábytek Blog Naše prodejna Studio autosedaček

Rozumíme vám i miminkům.
Navštivte nás osobně!

Pondělí – Neděle: 9 – 19 hod.

Dobronická 1257, Praha 4 Navigovat

  • Osobní odběr ZDARMA
  • Pohodlné parkování před naší provozovnou

© 2024 | Všechna práva vyhrazena.
Čekejte prosím...